نقش پتاسیم در کاهش فشار خون

بر اساس گزارش CDC آمریکا رژیم غذایی در سبک زندگی امروزی به گونه‌ای است که مصرف سدیم ما بیشتر و مصرف پتاسیم‌مان کمتر از حد نیاز بدن است. این شیوه از مصرف نامتعادل یکی از علل افزایش فشار خون است.

ما سدیم را از غذاهای فراوری شده، محصولات بسته‌بندی‌شده و رستوران‌ها دریافت می‌کنیم و برای دریافت پتاسیم باید به سراغ میوه‌جات، سبزی‌جات، آجیل و مانند این‌ها برویم.

اگر بتوانیم کمبود پتاسیم را به خوبی جبران کنیم، ریسک بیماری‌های قلبی و سکته به میزان قابل‌توجهی کاهش پیدا می‌کند.

پتاسیم و کاهش فشار خون بالا

چند پیشنهاد برای مطالعه:

پتاسیم چیست؟ (در سایت پاسخ‌نامه)

چای یا قهوه؟ (در سایت متمم)

#سبک زندگی #رژیم غذایی #سلامت