نقش پتاسیم در کاهش فشار خون
۱۶ آبان, ۱۴۰۰بر اساس گزارش CDC آمریکا رژیم غذایی در سبک زندگی امروزی به گونهای است که مصرف سدیم ما بیشتر و مصرف پتاسیممان کمتر از حد نیاز بدن است. این شیوه از مصرف نامتعادل یکی از علل افزایش فشار خون است.
ما سدیم را از غذاهای فراوری شده، محصولات بستهبندیشده و رستورانها دریافت میکنیم و برای دریافت پتاسیم باید به سراغ میوهجات، سبزیجات، آجیل و مانند اینها برویم.
اگر بتوانیم کمبود پتاسیم را به خوبی جبران کنیم، ریسک بیماریهای قلبی و سکته به میزان قابلتوجهی کاهش پیدا میکند.
چند پیشنهاد برای مطالعه:
پتاسیم چیست؟ (در سایت پاسخنامه)
چای یا قهوه؟ (در سایت متمم)